Hummus Amamamusi

środa, 13 kwietnia 2016

Jak przygotować Masabaha?

Halo! Dziś mała zapowiedź jutrzejszego postu, czyli jak nasi nowi przyjaciele z Izraela nauczyli nas przygotowywać msabahę. A dziś do wyboru wegańska ogórkowa z czosnkiem niedźwiedzim lub warzywne vindaloo, a na drugie hummus z marchewką 






o 13:00
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Archiwum bloga

  • ▼  2016 (88)
    • ►  lipca (10)
    • ►  czerwca (5)
    • ►  maja (23)
    • ▼  kwietnia (12)
      • TRIP TO THE EAST - koncert syryjskich muzyków
      • zupa z pokrzywy i hummus ze szczawiem
      • Relacja z Najedzeni Fest kwiecień 2016
      • Masabaha
      • Nowy smak na Najedzeni Fest! to już jutro 17 kwiet...
      • Bliskowschodnie śniadanie
      • Jak przygotować Masabaha?
      • kolejne warsztaty kulinarne 24 kwietnia, sefardyjs...
      • Najedzeni Fest! 17 kwietnia
      • zupa vichyssoise
      • Dziękujemy!
      • dogs alowed ;-)
    • ►  marca (17)
    • ►  lutego (9)
    • ►  stycznia (12)
  • ►  2015 (17)
    • ►  grudnia (17)
  • ►  2013 (12)
    • ►  lutego (6)
    • ►  stycznia (6)
  • ►  2012 (27)
    • ►  grudnia (8)
    • ►  listopada (2)
    • ►  października (3)
    • ►  września (6)
    • ►  sierpnia (4)
    • ►  lipca (1)
    • ►  czerwca (3)
fan page HUMMUS amamamusi na Facebook.com

Nasza strona

Nasza strona
Strona www Hummus Amamamusi
Motyw Rewelacja. Obsługiwane przez usługę Blogger.