niedziela, 24 kwietnia 2016

Relacja z Najedzeni Fest kwiecień 2016

Na Najedzeni Fest! serwowaliśmy Hummus z sosem rabarbarowo-pomarańczowym, bo rabarbar właśnie się pojawił, a pomarańczowy sezon dobiega końca na Sycylii. W niedzielę 17 kwietnia, podkręciliśmy sosik kuminem, imbirem i kiszoną cytryną i odnotowaliśmy rekordową liczbę odwiedzających. Dziękujemy! Zjedliście mnóstwo hummusu! Kolejna edycja 15 maja! Pozdrawia hummusowa rodzina!

Tak, tak, jeszcze jest nasz smak z Najedzonych! Zaprasza Bart.

Fot. Andrzej Banaś







Dzień dobry hummusożercy! Dziś wegańska zupa selerowo-jabłkowa z tymiankiem a na deser, sic!, hummus z sosem rabarbarowo-pomarańczowym. Tak, tak, jeszcze jest nasz smak z Najedzonych! Zaprasza Bart

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz